XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Nagelsvamp behandlingstekniker


Nagelsvamp orsakas av en svamp, jäst, eller till och med mögel, få under nagelbädden. Det kan förvandla dina naglar gula och göra dem chip och bryta. Oavsett om du får det på naglarna eller tånaglar, det finns behandlingar som hjälper dig att bli av med den obehagliga svamp, och få tillbaka lite förtroende för att låta människor se fingrar och tår.

mediciner

Läkemedel för att behandla nagelsvamp inkluderar receptbelagda läkemedel som kan tas oralt, men kanske inte fungerar att behandla svampen tillräckligt bra för att bli av med det för gott. Orala svamp mediciner kan också ha fler biverkningar än några av de andra alternativen.
Det finns också utvärtes läkemedel, såsom anti-svamp lacker och over-the-counter lotion eller krämer, vilka båda kan användas tillsammans med orala läkemedel. Ingen av de tillgängliga läkemedel har en 100% framgång, och kan behöva upprepas för nya utbrott.

Huskurer

Det finns tekniker för att bli av nagelsvamp använda några saker som är vanliga i många hem. Listerine munvatten kan användas för att suga dina naglar för att döda svampen.
Ett annat hem botemedel för användning är äppelcidervinäger. Du kan suga naglarna i en blandning av lika stora mängder av vinäger och vatten i ca 20 minuter om dagen, och sedan torkning naglarna helt. Upprepa dagligen tills svampen är borta.
Outspädd tea tree-olja, eller två droppar oregano olja utspädd med en tesked olivolja och appliceras på spiken varje dag, kommer att döda svampen.

Life Style Ändringar

En sak som kan göra en stor skillnad i att bli av nagelsvamp gör förändringar i kosten. Att äta mat som innehåller goda bakterier, såsom yoghurt, och skära ned på enkla kolhydrater såsom bakverk, socker och godis, kan ändra din kropp kemi och bli av nagelsvamp och hindra den från att återkomma.
Hålla fötterna torra och bär bomullsstrumpor, samt att se till att du bär simning skor eller dusch skor på offentliga platser som duschar, omklädningsrum och offentliga pooler, bidrar till att förhindra spridning eller fånga en nagelsvamp.