XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Bältros är ett resultat av herpes zoster-virus. Endast en person som har haft vattkoppor kan få bältros. Viruset förblir vilande efter vattkoppor har avtagit, men kan bryta ut senare i livet som bältros. Bältros ser ut som små blåsor och de är oerhört smärtsamt. Du kan börja vissa behandlingar hemma för att hjälpa till att lindra smärtan och minska den tid du lider.

vitamin E

Vitamin E är en olja som kommer i en kapselform. Kapseln kan punkteras av en steriliserad nål, och oljan pressas ut. Denna olja kan gnuggas över bältros på ansiktet. Vitamin E kommer att arbeta för att minska inflammation från bältros. Det kommer också att minska smärta som känns från bältros. E-vitamin kan användas flera gånger under dagen efter behov. Det är också en bra idé att använda E-vitamin eftersom det kan förhindra att dina bältros lämnar ett ärr i ansiktet.

Tree Tea Oil

Tree te olja är en eterisk olja som har antibakteriella, svampdödande och antivirala egenskaper. Den kan användas på huden och ganska ofta väljs som ett botemedel för olika hudåkommor. Du kan köpa träd te olja på din lokala hälso-butik eller på nätet i en butik som vitacost. Droppa trädet te olja på en bomullstuss och applicera den direkt till bältros i ansiktet. Upprepa tre gånger per dag tills bältros är borta.

lavendel~~POS=TRUNC

En annan eterisk olja som kan användas hemma för att minska den tid du lider med bältros är lavendelolja. Lavendelolja är känd för sin förmåga att läka, men det har en annan fördel som gör det till ett bra val för bältros i ansiktet. Den har smärtstillande egenskaper. Tillsätt fem droppar lavendelolja till en kopp varmt vatten. Använd den för att tvätta bältros i ansiktet tre gånger per dag. Du kan också lägga till 20 droppar lavendelolja till din badvattnet. Se bara till att du plaska lite upp på ditt ansikte.