XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
Naturliga kosttillskott för syra refluxsjukdom

Ett stort antal kosttillskott kan hjälpa till att behandla syra reflux. Enligt National Institute of Diabetes and Digestive och Kidneysjukdomar, eller NIDDK, sura uppstötningar sjukdom, även kallad gastroesofageal refluxsjukdom eller GERD, är ett tillstånd där återloppskokades magsyra berör slemhinnan i matstrupen, orsakar en brännande känsla i din bröst eller hals kallas halsbränna eller sura uppstötningar. Innan tillskott för att behandla din syra reflux, prata med din läkare om eventuella biverkningar och korrekt dosering.

Lakrits

Lakrits är ett naturligt komplement som kan hjälpa till att behandla din sura refluxsjukdom. Enligt den nationella center för komplementär och alternativ medicin, eller nccam, lakritsrot, även känd som Glycyrrhiza glabra, har använts som ett kosttillskott för magsår, bronkit, halsont och infektioner orsakade av virus, såsom hepatit. Dr. Sharol Tilgner, en naturläkemedel läkare och författare till boken "örtmedicin Från hjärtat av jorden," säger att lakrits är mest känd för sin lugnande effekt på inflammerad slemhinnorna i halsen, lungor, mage och tarmar. Tilgner konstaterar att saponin kallas glycyrrhizin är den viktigaste ingrediensen i lakritsrot ansvarig för dess hälsoeffekter. Innan lakritsrot att behandla syra reflux, träffa din läkare för att diskutera eventuella biverkningar och korrekt dosering.

marshmallow

Marshmallow kan vara ett effektivt naturligt komplement för syra refluxsjukdom. University of Maryland Medical Center, eller UMMC, säger att marshmallow, även känd som Althea officinalis, är en ört som har använts i århundraden som både mat och medicin. Enligt UMMC, romarna, kinesiska, egyptierna och syrierna används marshmallow som en näringskälla, medan araberna gjorde kataplasmer från bladen för att minska inflammation. När det blandas med vatten, slemmet som finns i marshmallow rötter och blad bildar en gel som täcker halsen och magen, vilket minskar inflammation. Tilgner uppger att marshmallow används för lugnande slemhinna irritation i mag-tarmkanalen, luftvägarna och urinvägarna. Innan marshmallow att behandla syra reflux, rådgöra med din läkare för eventuella biverkningar och korrekt dosering.

Slippery Elm

Hala alm är ett naturligt komplement som kan hjälpa till att behandla din sura refluxsjukdom. Enligt Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, eller MSKCC, hala alm, även känd som Ulmus rubra, har använts för att behandla gastrointestinala besvär, hudsår eller bölder, vissa typer av cancer, hosta, feber och inflammation. MSKCC konstaterar att huvudbeståndsdelen i hala alm är algblomningen, som tros stå för sina lenande effekter. En lenande lindrar eller botar slemhinnor genom att bilda en skyddande beläggning över irriterad eller inflammerad slemhinna. Enligt Tilgner, hala alm smaker och dofter liknar lönnsirap men utan sötma. Hala alm kan bidra till att minska inflammation i munnen, halsen, magen, tarmarna, urinblåsa och urinrör. Innan hala alm, prata med din läkare om eventuella biverkningar och korrekt dosering.