XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
Naturliga örter för Acid Reflux

Sura uppstötningar - även kallad gastroesofageal refluxsjukdom, eller GERD - drabbar miljontals amerikaner. GERD inträffar när innehållet i magen eller tunntarmen flytta upp i matstrupen regelbundet, vilket kan orsaka skador på vävnaden hos matstrupen över tiden. Halsbränna är det primära symptom på GERD, som blir värre på natten, efter stora måltider eller när man ligger ner. Medan den konventionella behandlingen för GERD är syrahämmande mediciner, det finns ett antal naturliga växtbaserade alternativ som kan hjälpa lindra smärtan och inflammation i samband med sura uppstötningar och förhindra skador på matstrupen.

Lenande medel Lugna irriterad matstrupen

Lenande örter innehåller algblomningen, en tjock, hal ämne som rockar strupe och väggarna i magen, lugnande sura uppstötningar och hjälper till att läka sår och andra vävnadsskador. Slippery alm och marshmallow rot är effektiva lenande örter som kan tas som en kall infusion - genom att placera en handfull av rot i en kopp vatten och låta sitta i sex till tio timmar - eller som en traditionell te, pulver eller pastill att lugna syra återflöde och ger en skyddande barriär mot syra.

Lakrits, en söt botemedel mot Reflux

Naturliga örter för Acid Reflux

Lakritsrot är en söt smak lenande ört som effektivt behandlar sura uppstötningar för många människor och kan tas lätt som en te, enligt NaturalNews.com. Ännu bättre är att tugga en deglycyrrhizinated lakrits tablett för att stimulera saliv och andra matsmältningssekret, som minskar sura uppstötningar naturligt. DGL är att föredra framför vanliga lakrits för långvarigt bruk på grund av att beståndsdelen - Glycyrrhiza, som kan orsaka högt blodtryck och vattenretention - har tagits bort, vilket gör det säkert för de flesta att ta löpande.

Bitter främja matsmältningen

Naturliga örter för Acid Reflux

Även idén att öka matsmältnings sekret som saltsyra - HCL - kan tyckas bakvända, föreslår akupunktör Chris Kresser att sura uppstötningar faktiskt kan orsakas av låga sekret från HCL och andra viktiga matsmältningsenzymer. Han rekommenderar att ta små doser av bittra örter - som traditionellt har använts i många kulturer runt om i världen - att stödja utsöndringen av saliv, HCL och galla att behandla eller till och med förhindra sura uppstötningar. Bittra örter inkluderar maskros rot, gentiana, kummin, fänkål, malört och yellowdock. Det bästa sättet att ta bitter är att inta två till fyra droppar tinktur i några uns av vatten strax innan du äter, eftersom den bittra smaken av ensam örter bör stimulera matsmältningen och förhindra sura uppstötningar uppstår i första hand.

Gurkmeja stängs av smärta och minskar inflammation

Naturliga örter för Acid Reflux

Gurkmeja är ett universalmedel av växtbaserade världen och känd för sina antiinflammatoriska egenskaper. Det är också en mag bitter med smärtstillande egenskaper, vilket gör det till ett utmärkt val för behandling av sura uppstötningar - åtminstone i små doser. Gurkmeja bör inte tas i stora doser - eftersom det kan orsaka mag upprörd i kvantitet - eller av gravida kvinnor. I doser av några kapslar eller en dropperful tinktur, är gurkmeja ett utmärkt tonic till matsmältningssystemet. Den stöder friska sekret och läker inflammation och vävnadsskada orsakad av sura uppstötningar.