XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

De knän är en av de viktigaste och begagnade delar av kroppen. De tillåter oss att flytta och ta sig runt, men det gick upp och ner för trappor. De hjälper oss att böja sig ner lägre så att vi kan plocka upp saker. De används konstant under en viss dag, så när de skadar vi märker ... omedelbart. Det enda sättet att konfrontera smärtan och ta itu med det är att räkna ut vad vi gör för att få den. Ibland Anledningen är uppenbar, men andra gånger smärtan sker utan någon varning alls.

Fetma

När en ytterligare mängd vikt läggs på knäna det kan få dem att bli öm och trött. Fetma sätter knäna i riskzonen för nästan alla typer av skador. Även när inget tryck läggs på knäna från att stå upprätt, skjuter ytterligare vikt på senor, muskler och leder, vilket får dem att skada även när du sitter still.

Artrit

Artrit är den vanligaste orsaken till någon typ av ledvärk. Artrit är inflammation i lederna, vilket orsakar en brännande och intensiv värk. Det är oftast orsakas av ålder och genetik.

Bursit

Bursae i knät är fylld med små säckar fyllda med vätska som hjälper dämpa ben och senor. Bursit händer när dessa små säckar blir inflammerad, oftast på grund av överanvändning av aktiviteter såsom konstant knästående eller långdistanslöpning. Bursit är öm, röd och svullen, och förknippas med intensiv smärta.

Förskjutning av knäskålen

Knä dislokation händer när knäskålen skiftar från sin plats, vilket orsakar friktion på de yttre senor. Knä störningen händer mycket under sportaktiviteter när knäet vrids fel; Det kan också hända från faller. När knäet blir ur led det sväller och är mycket anbud vid beröring.

Stam / Stukning

Stammar och stukningar hända när det finns en abrupt rörelse och knäet är vriden till en okänd position. Senor och muskler runt knäet blir svullen och inflammerad. Stammar och stukningar läka med tiden och vila.

tendinit

Senor ansluter muskler till ben. De kan bli inflammerad när de blir äldre, på grund av en förlust av flexibilitet. Tendinit sker även när knäna är överutnyttjas utan ordentlig sträckning och rörelse. Tendinit visar symptom på svullnad och åtföljs av en intensiv värk runt och bakom knäet.