XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Prostatakörteln problem, såsom utvidgningen, infektion och cancer påverkar vanliga män. Godartad prostataförstoring är den vanligaste prostataproblem och enligt den amerikanska Urological Association Foundation, mer än 90 procent av amerikanska män kommer att uppleva det vid en ålder av 80. Naturläkemedel kan bidra till att minska prostata sjukdomar och konsumerar dem som te, eller "naturläkemedel infusioner, "gör det lättare för kroppen att absorbera och tillgodogöra sig nyttiga näringsämnen. Om du misstänker att en prostata problem, kontakta din läkare innan man inleder naturläkemedel.

willow Herb

Det finns flera arter av vide ört med medicinska egenskaper som används vid olika sjukdomstillstånd, inklusive prostataproblem. Liten blommig vide ört eller luddunört, är den mest kända på grund av arbetet med tyska healer och författare, Maria Treben, som rekommenderade den för prostata utväxter och infektioner. Vide ört består av stam, blad och blommor av växten och anses ha antiinflammatoriska och antimikrobiella egenskaper, enligt "Medical Herbalism. Science principer och praxis för örtmedicin"

Sågpalmetto

Sågpalmetto bär erhålls från små palmer vanliga i sydöstra USA. Sågpalmetto tas ofta som ett extrakt, även om bären kan torkas, krossas och används i örtteer också. Sågpalmetto hämmar syntesen av DHT eller dihydrotestosteron, som är en steroid hormon tros orsaka godartad prostatatillväxt, enligt en översiktsartikel som publicerades i "Journal of American Medical Association."

Pygeum Bark

Pygeum erhålls från barken av afrikanska vintergröna träd. Det är också ofta konsumeras som ett extrakt och i samband med Saw Palmetto, men barken kan användas i örtteer. Pygeum bark innehåller också ämnen som hämmar DHT och prostaglandinsyntesen och används som en inhemsk afrikansk botemedel för att behandla prostatatillväxt och infektioner.

echinacea

Echinacea är en purpurfärgad coneflower buske gemensam för prärier västra USA. Blommorna och rötter Echinacea kan konsumeras som ett naturläkemedel infusion och är kända för att stärka immunförsvaret. Enligt "The New Encyclopedia of vitaminer, mineraler, kosttillskott och örter," Echinacea simulerar syntesen av vita blodkroppar, såsom lymfocyter, som kan söka upp och förstöra skadliga bakterier och virus som kan infektera prostatan, orsakar prostatit.

goldenseal

Goldenseal är en flerårig ört också hemma i Nordamerika. Goldenseal rot har traditionellt använts som en extern antiseptiska och anti-inflammatorisk, även om det kan malas tillsammans med dess blad för att göra en växtbaserade infusion. Goldenseal används ofta med andra örter för att öka sina medicinska effekter, även om det anses vara en stark antiviral på egen hand. Bakterieinfektioner är den vanligaste orsaken till prostatit, även om sexuellt överförbara virus tros orsaka upp till 20 procent av fallen, enligt "professionell guide till sjukdomar."