XXXXX.com  Home
janahernette.com  HuvudsidaGöra din egen parfym från nypon kan vara både praktiskt och roligt. Du kan skapa din egen signatur doft eller göra en ampull för att ge en speciell vän. På grund av sina medicinska egenskaper, nypon används flitigt av aromterapi experter i att göra hudvårdsprodukter och parfym. De har näringsvärde samt en naturlig källa till vitamin C. nypon är höljena eller skida som håller Rosebush frön. De är oftast vad som finns kvar efter rosenblad har fallit eller plockats. Ren nypon olja, som kallas steg Mosqueta, är mycket dyrt att producera, såsom den skall kallpressas från en stor mängd av nypon. Som ett resultat, är den koncentrerade oljan med dess rika doft, sval doft och tydligt feminina toner som används i små mängder för att göra parfymblandningar och signatur dofter. Att göra din egen skräddarsydda parfym från nypon, använder högkvalitativa ingredienser och denna grundreceptet.

Instruktioner

Innan du börjar

1 Dagen innan du gör parfym, tvätta flaskor och droppers i varmt vatten följt av en lätt sköljning i varmt rinnande vatten för att avlägsna soap.All flaskor och redskap som används för att göra din parfym måste vara helt ren och helt torr eller det kommer att förstöra.

2 Blötlägg ren utrustning i ett kokande vattenbad i fem till tio minuter, och sedan försiktigt bort och låt lufttorka över natten.

3 Före blandning, täcker arbetsytan med en plast duk. Placera dina rena flaskor och redskap på arbetsytan tillsammans med hushållspapper eller servetter i händelse av spill.

Att göra parfym

4 Placera försiktigt 30 droppar av nypon olja på slätten ¼ ounce glasflaska.

5 Genom att använda en annan dropper, försiktigt parfym utspädningsmedel eller parfymör s alkohol till oljan. Dessa fixativ kommer att bidra till att stabilisera doft, bevara parfym, och göra det längre på huden. Fortsätt att fylla med spädningsmedel tills den täcker tre fjärdedelar av flaskan.

6 Tillslut flaskan ordentligt och skaka lätt att blanda. Känna doften för att avgöra om det uppfyller dina förväntningar. För en starkare doft, lägga till ytterligare nypon olja en droppe i taget upp till maximalt 40 droppar och sedan täcka och skaka igen.

7 Om blandningen är grumlig, smälta in mer spädningsmedel en droppe i taget tills den är klar.

8 Använda tratt, överföra parfym till ¼ ounce dekorativt glas eller porslin flaska. Sluter tätt, etikett och registrera datum parfymen skapades.

9 Låt parfym åldras under två dagar i ett linneskåp eller annat mörkt område borta från direkt ljus. Detta kommer att ge det tid att till fullo utveckla.

Tips

  • Se till att köpa 100% nypon olja för bästa resultat när du gör parfym.
  • Applicera nypon parfym sparsamt. Enligt Fragrance Foundation i New York, varje person har en personlig doft cirkel om en armslängds avstånd från kroppen. När parfym, bör ingen kunna luktar det om han eller hon är i din doft cirkel.
  • Kombinera nypon olja med kostnadsfria eteriska oljor som lavendel för en unik parfym blandning.
  • Använd inte behållare eller redskap metall att göra din parfym. Den kemiska reaktionen som produceras när metallen kommer i kontakt med den eteriska oljan kan signifikant påverka doften.