XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Artrit är en smärtsam, kronisk sjukdom som drabbar 46 miljoner amerikaner, enligt Centers for Disease Control. Det finns flera typer av artrit, som orsakar smärta och stelhet i lederna. I USA, den vanligaste typen av artrit är osteoartrit, enligt CDC, följt av gikt, fibromyalgi och reumatoid artrit. Konventionella behandlingar inkluderar medicinering, fysisk och arbetsterapi och kirurgi. Det finns några naturliga alternativ också.

reiki

Reiki är en japansk teknik för djup avslappning som främjar läkning. Det kan utföras av vem som helst som har anpassade eller initieras av en Reiki Master. När du är stressad, är din livsenergi låg och du blir sjuk. Reiki är ett sätt att ladda batterierna. Reiki utförs genom att lägga händerna på eller i närheten av chakran, som är kroppens energicentra. Händerna kan också placeras på de drabbade lederna. De flesta människor upplever en varm känsla under utövarens händer. Reiki är en säker, icke-invasiv teknik som hjälper läkning.

Akupunktur

Enligt Arthritis Idag har mer än 15 miljoner människor försökt akupunktur. Det är en månghundraårig praxis med ursprung i Kina som vissa reumatologer rekommendera sina patienter med artrit, särskilt de med kronisk, obeveklig smärta. Akupunktur är ett förfarande som utförs genom att placera små nålar i huden vid exakta punkter på kroppen. Det fungerar genom att låsa upp fastnat flödet av livskraft energi när den färdas genom meridianer i kroppen. När livskraften energi flödar fritt, är kroppen återställas till sitt naturliga tillstånd av välbefinnande.

De flesta av västerländsk medicin ännu inte förstår hur akupunktur fungerar, men erkänner att en del av de punkterings punkter motsvarar täta områden av nervändar. Stimuleringen av dessa nerver kan utlösa kroppens egna naturliga smärts kemikalier. Akupunktur anses säkert när de utförs av en legitimerad läkare.

bee Venom

Artrit smärta kan lindras naturligt med hjälp av bin. Det brukade vara så att en artrit lidande var tvungen att hitta en biodlare vars bin kunde svärma och sticka honom. Nu kan läkare bedöva en isolerad led och injicera gift på ett mer kontrollerat sätt. Bigift arbetar för att hjälpa artrit eftersom artrit är en reaktion på ett protein i kroppen avslår av okänd anledning. När bigift införs angriper kroppen främmande protein och även oidentifierade proteinet orsakar artrit, lindra smärtan.