XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Salvor för toothaches


Tandvärk kan vara ett resultat av bakterier som fastnat på tänderna. De bakterier släpper syror som så småningom äta genom emaljen på dina tänder. En tandvärk är ofta ett tecken på att du har en hålighet; du kan uppleva smärta medan man äter mat som är varm eller kall. Du bör se en tandläkare för att kontrollera om en hålighet. Under tiden kan tillämpningar av läkemedel till din påverkade tand hjälpa till att lindra din smärta.

Orajel

Beroende på graden av tandvärk, Orajel erbjuder flera olika typer av smärtlindring tandvärk salvor som innehåller bensokain. Till skillnad från over-the-counter smärtstillande medel såsom acetylsalicylsyra, Orajel s salvor ger omedelbar lättnad. Om du har intensiv smärta, Orajel erbjuder en allvarlig smärtlindring formel och en formel för att hjälpa dig att sova hela natten om tandvärk håller dig från att sova. Du kan också använda Medicated kompresser.

Nejlikolja

Enligt Atlanta Dental Group, kan du använda olja av kryddnejlika för smärtlindring av håligheter. Genom att doppa en bomullstuss eller bomullstuss i oljan och placera olja på din drabbade tand, kommer du att få tillfällig lindring från smärta. Om du upplever smärta igen, kommer en ny ansökan av oljan hjälpa. Du bör inte tillämpa oljor direkt på tandköttet, eftersom det kan orsaka irritation.

Anbesol

Anbesol kommer i gel och flytande form. Gelen ger lättare ansökan, medan flytande form kommer att kräva en bomullspinne för ansökan. Anebesol har också formler tillgängliga för barn och spädbarn. Använd endast den rekommenderade dosen för Anbesol, som under användning kan leda till biverkningar som inkluderar brännande, stickande, svullnad och rodnad i tandköttet.