XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
Skälen Barn Don & # 039; t som frukt & amp; planteras

Picky barn som vägrar att äta frukt och grönsaker kan köra sina föräldrar galen. Emellertid för det mesta en motvilja mot vitamin-förpackade produkter är en ganska enkel fråga att åtgärda, även om det kräver tålamod och tid. Det värsta föräldrar kan göra i denna situation är tvinga barn att äta sin frukt och grönsaker. I stället bör föräldrar försöker ta itu med problemet vid roten.

Metoden i framställningsexempel

Framställningsmetod kan vara en stor anledning till varför barn vägrar frukter och grönsaker. Många grönsaker blir sörjig och illaluktande om de är överkokt. Var noga med att förbereda frukt och grönsaker väl, och på det sätt som dina barn önskar, om du vill ha dem ätit. Om ditt barn inte gillar vanliga kokta eller ångkokta grönsaker, prova att ge honom en rå tallrik eller en fräsch grönsallad till mellanmål på. Servera färska frukter som är i säsong för att se till att de är söta och saftiga, eller inkludera fryst frukt i god hemlagad smoothies. Om det hjälper, tjäna frukt och grönsaker med en sida av jordnötssmör, salladsdressing eller yoghurt för dunking. Du kan också ge kokta planteras ett stänk av ost eller krydda blandning.

Underlåtenhet att inse Foods

Många barn vägrar att äta frukt och grönsaker, eftersom de helt enkelt inte känner igen livsmedel som är på deras tallrikar. Få barn involverade med shopping, måltid planering och matlagning så att de kan lära sig att identifiera och uppskatta färskvaror. Tillbringa gott om tid i producera avdelning i butiken, pekar ut olika typer av frukt och grönsaker. Låt ditt barn att välja en speciell frukt eller grönsak som hon vill äta till middag. Barn kan också vara till stor hjälp i köket. Låt ditt barn knäppa ändarna av gröna bönor eller sparris, skal citrusfrukter eller bryta buketter från huvuden broccoli och blomkål. Barn är i allmänhet mindre misstänksamma mot föremål som de har hjälpt väljer och förbereda.

Brist på Variety

Barn ber sort, även från en ung ålder. Om du tidigare veggie älskande barn börjar vrida upp näsan på den vanliga gröna bönor eller äppelskivor, kan det vara så att han är bara uttråkad. Presentera ditt barn till mindre vanliga alternativ, såsom edamame, kiwi, mango och rödbetor, att hålla saker spännande. Du kan även erbjuda dina unga barn vad Dr Sears kallar en "nibble fack", som är ett urval av flera olika frukter och grönsaker på en sektionerad platta. Låt dem mellanmål från den efter behag under hela dagen.

Brist på förebilder

Enligt Kidshealth, en webbplats från The Nemours Foundation, det bästa sättet att uppmuntra barnen att äta deras frukt och grönsaker är att föregå med gott exempel. Om du förväntar dig att dina barn att sluka ner sina ärtor, då du hade bättre vara redo att lägga undan en servering samt. Ät mat med ditt barn som tydligt har frukt och grönsaker, och prata med dem om varför du gillar att äta dessa poster. Helt enkelt skicka ut rätt budskap är oftast tillräckligt för att få barn på rätt spår.