XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
Skulle Alpha liponsyra tas tillsammans med mat eller på en tom mage?

Antioxidanter i kroppen är viktigt för att förhindra skador från normala biologiska processer och miljöfaror. Alfa-liponsyra är en naturlig kemikalie som fungerar som en antioxidant i hela kroppen och hjälper regenerera andra naturliga antioxidanter. Kosttillskott som innehåller ALA används för att förbättra glukos användning, diabetesneuropati och andra villkor, och är bäst absorberas när det tas på fastande mage.

Om Alfa-liponsyra

ALA är löslig i både vatten och feta miljöer, gör det möjligt att vara en unik antioxidant som kan skydda alla delar av kroppen. ALA tjänar också till att återvinna andra antioxidanter såsom vitamin C, vitamin E och glutation. Även om mekanismen är fortfarande oklar, ALA förbättrar upptag och användning av glukos och andra näringsämnen från vissa åtgärder på insulinreceptorn. Insulinkänslighet och perifer neuropati hos dem med typ 2-diabetes och andra metabola sjukdomar kan förbättras genom ALA tillskott.

Absorption

ALA är bäst absorberas på fastande mage, en till två timmar innan du äter. Enligt Linus Pauling Institute, en dos på 50 mg eller mer av ALA resulterar i en betydande men övergående nivå av ALA i blodet. ALA kan existera i två former, betecknade R eller S, som är i stort sett spegelbilder som vänster och höger hand. R-ALA är formen produceras naturligt av kroppen. Kosttillskott som innehåller endast R-ALA är dyrare men bättre absorberas av kroppen.

Tid-Release Alfa-liponsyra

Även ALA nivåer kan höjas avsevärt med tillägg, överskott ALA snabbt metaboliseras av kroppen och utsöndras. De som vill ta ALA för dess antioxidant stöd eller för att underlätta behandling av typ 2-diabetes, där den rekommenderade dosen är 800 mg per dag i uppdelade doser, kanske vill ta en time-release tillägg.

säker Komplettering

ALA finns naturligt i kroppen, och komplettering av upp till 1600 mg per dag under sex månader och 1200 mg per dag i två år har tolererats väl i studier, enligt Linus Pauling Institute. Rådgör med din läkare innan du tar ALA tillskott om du behandlas för en sjukdom eller tar daglig medicinering, recept eller på annat sätt. De som konsumerar stora mängder alkohol eller har en vitamin B-1-brist bör undvika ALA kosttillskott. ALA kan hjälpa till att sänka blodsockret, men kan göra så överdrivet om du tar andra läkemedel mot diabetes.