XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Viktminskning och hjärthälsa går hand i hand; hälsosam kost leder till viktminskning och viktminskning leder till ett hälsosammare hjärta och kropp. Vissa livsmedel, dock inte bara är bra för snabb viktminskning, men har också mineraler och näringsämnen som är utmärkt för ett friskt hjärta. Fiber, Omega-3 och vissa kemikalier, till exempel, packa en dubbel punch när det kommer till viktminskning och hjärthälsa. Livsmedel som innehåller höga halter av dessa ingredienser bör ingå i någon hjärt-hälsosam diet viktminskning.

Omega-3

Omega-3 fettsyror är ett fett som faktiskt kan hjälpa dig att gå ner i vikt, förutom att vara mycket bra för hjärtat och hjärnans funktion. American Heart Association rekommenderar att du äter fisk rik på omega-3 - som tonfisk, lax och sardiner - åtminstone två gånger i veckan. Omega-3 är tänkt att minska inflammation och därefter förebygga sjukdomar, inklusive hjärtsjukdomar. Vad mer är omega-3 tros stöd i viktminskning genom att påskynda ämnesomsättningen och sänka kolesterol. Förutom fisk, omega-3 finns i vissa nötter och oljor, såsom valnötter och olivolja. Tar kosttillskott fiskolja kan hjälpa dig att gå ner i vikt snabbare, eftersom de ger dig fettförbränningen fördel utan lika många kalorier som i vissa omega-3 livsmedel. Detta kommer också att hjälpa dig att undvika den högre salthalten i vissa fiskrätter, som kan hindra snabb viktminskning genom att orsaka dig att behålla vatten.

Frukt och grönsaker

Frukt och grönsaker är näringsmakter, med fytokemikalier och näringsämnen som är tänkt att hjälpa till att bekämpa hjärtsjukdomar. Utöver dessa näringsämnen, de flesta frukter och grönsaker är lågt kaloriinnehåll och fylld med fiber, som hjälper till att hålla dig känslan fylligare längre. I själva verket, vissa grönsaker, såsom selleri, faktiskt räknas som "negativa kalorier" eftersom de bränner mer kalorier i matsmältningen än de innehåller. Att äta en kost som består huvudsakligen av frukt och grönsaker är en vanligt förekommande snabb "detox diet" - användare hävdar att kunna förlora upp till 10 pounds i en vecka. Vad mer, citrus, äpplen, vitlök och sojabönor sägs faktiskt hjälpa spola fett ur ditt system för snabb viktminskning. Andra frukter och grönsaker som är särskilt hjärtvänlig och bra för viktminskning är blåbär, spenat, gojibär, granatäpplen och avokado.

Fullkorn

Fullkorn, som grönsaker, innehåller en stor mängd fibrer. Med måtta, fullkorn främja snabb viktminskning eftersom de spola ut matsmältningskanalen tack vare fiber, som kan minska vatten vikt och uppblåsthet och hjälpa dig att förlora upp till flera pounds i en kort tid. Att äta fullkornsprodukter är också viktig för viktminskning eftersom, som nämnts, håller fiber du känner fylligare längre, reglerar blodsockernivåer och matsmältningen och kan hindra kroppen från att absorbera fett under matsmältningen. Detta i sin tur hjälper till med hjärthälsa. Fullkorn som havre har visat sig sänka kolesterolhalten i slutändan förhindra hjärtproblem.