XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
Sträckor för underarm smärta

Underarm smärta är vanligt på grund av hur mycket tid de tillbringar på en dator. Att hålla handlederna böjda tillbaka typ kan leda till spänningar och smärta. Det är även möjligt att utveckla tendinit i underarmen eller karpaltunnelsyndrom. Överanvända handleden och underarmen i sporter som tennis och golf är också en potentiell bidragande orsak till underarm smärta. Stretching är det bästa sättet att lindra underarm smärta, men kolla med din läkare i förväg för att utesluta en allvarligare tillstånd.

Stående Extensor Stretch

Du kan sträcka på underarm extensor muskler medan stående som helst under dagen. Stå upp rakt med armarna längs sidorna, handlederna raka och fingrarna pekar på golvet. Dra axlarna bakåt och titta rakt fram så att du står med korrekt hållning.

Böj handlederna bakåt så att fingrarna pekar bakom dig och är parallella med golvet. Flytta inte armarna. Böj handlederna framåt tills fingrarna pekar framför dig.

Stående Wrist Flexor Stretch

Den stående handled flexor sträcka förlänger musklerna på baksidan av underarmarna. Denna sträcka är speciellt användbar för golfarmbåge, ett tillstånd som är gemensam för golfare, men inte uteslutande, vilket orsakar smärta på insidan av armbågen på toppen av underarmen.

För att utföra den stående handleden flexor stretch, hålla armarna rakt framför dig. Böj höger handled uppåt så fingrarna pekar framåt. Placera vänster handflata mot höger handflata, och driva upp mot höger för att öka sträckan. Håll i 15 till 30 sekunder. Upprepa på andra sidan.

Assisted Underarms Stretch

Stödarmen sträcka använder en arm för att sträcka den andra i en liknande sätt som den stående handleden flexor stretch. Denna övning sträcker underarmen med armarna rakt framför dig. Till att börja, förlänga din högra arm rakt framför dig och parallellt med golvet. Vänd dig Palm att möta taket. Ta vänster hand och ta tag i din handflata med vänster tumme inslagna bakom höger tumme och fingertopparna böjda runt tummen sidan av din handflata. Böj höger handflata så den är vänd framåt. Håll i 15 till 30 sekunder. Byta vapen.

handled Rotation

Handleds rotation förbättrar blodcirkulationen till Yuto händer, handleder och underarmar och förbättrar rörelseomfång i handlederna. Förläng armarna rakt framför dig i axelhöjd med händerna i nävarna. Vrid båda handlederna inåt och göra cirklar. Därefter rotera dina handleder utåt.