XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Det finns många proteintillskott som finns på marknaden. Dessa tillägg gör det lättare för människor att få det protein de behöver dagligen. Syntha 6 är ett proteintillskott i pulverform som blandar enkelt med mjölk eller vatten. Här är en titt på ingredienserna i Syntha 6, och de fördelar som kan uppnås genom att använda denna proteintillskott.

Identifiering

Syntha 6 är gjord av BSN Nutrition. BSN har gett kosttillskott sedan 2001, och har ett omfattande sortiment av kosttillskott tillgängliga. Många av dess produkter stack bra tillsammans eller fungerar bra på egen hand. BSN kosttillskott säljs över hela världen, i vitamin butiker eller online på bodybuilding och närings webbplatser.

ingredienser

Syntha 6 proteinblandning innehåller en blandning av proteiner såsom vassleproteinisolat, vassleproteinkoncentrat, kasein protein och äggprotein. Dessutom innehåller det Richmix solros pulver, MCT pulver, äggalbumin, Litesse II polydextros, naturliga och artificiella smakämnen och färger, cellulosagummi, naturliga vegetabiliska färg, Splenda, accesulfame kalium, lecitin soja, Aminogen och papain. Syntha 6 innehåller vitaminer och essentiella aminosyror som hjälper kroppen att återhämta sig och växa ren muskelmassa.

Fungera

BSN: s Syntha 6-proteinet innehåller en blandning av förlängd frisättning proteiner. Det är tänkt att ge kroppen protein den behöver över tiden. Detta gör den till en idealisk proteinpulver för att ta innan sängen, att ha en stadig tillförsel av protein som finns i kroppen under natten. Syntha 6 är också en bra proteintillskott för att ta under dagen. Men eftersom det är en förlängd frisättning protein, är det inte en optimal protein att konsumera omedelbart efter ett träningspass; efter ett intensivt träningspass är kroppen behöver protein snabbt. En snabbare agerar vassle bara protein kommer att leverera protein kroppen behöver för att återhämta sig, snabbare än Syntha 6.

typer

Syntha 6 kommer i en mängd olika smaker så det finns något för alla. Några av smaker är choklad, kola latte, choklad jordnötssmör och jordgubbar milk shake. Syntha 6 är prissatt på omkring $ 30 för 2,91 pund. storlek och $ 43 för 5,04 pund storlek (från 2009). Det är berikade med Branch Chain Aminosyror (BCAA), fibrer, vitaminer, fetter, och är näringsmässigt komplett nog att använda som en måltidsersättning.

överväganden

Denna produkt är ett proteintillskott, och inte avsedda att vara kroppens enda näringskällan. Nyckeln till en hälsosam kost är att äta en balans av fetter, proteiner och kolhydrater.