XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
Top Sevärdheter i södra Ohio

Southern Ohio är till skillnad från den typiska Midwestern stereotyp. Även om det finns gott om jordbruksmark för att gå runt, vad som definierar denna region från de flesta av resten av Mellanvästern är dess böljande kullar på grund av dess närhet till Appalacherna. Några av de Appalachian foten ens ligger i den sydöstra delen av staten. Med detta överflöd av naturliga naturskönhet, det finns alltid gott om äventyrliga saker att göra i södra Ohio.

vandring

För en lugn och fridfull vandring genom de böljande kullarna i Appalachian foten, utforska Edge of Appalachia Bevara, Shawnee State Forest eller Adams Lake State Reserve till fots. Inbäddat längs stranden av floden Ohio i Adams County, detta område som har kallats "Amish land" är lugn, avlägsen och bort från det liv och rörelse i Ohio stora metropoler. Shawnee State Forest, även känd som "Little Smokies i Ohio," erbjuder 60 miles av stigar för vandring och backpacking.

Sport och rekreation

Känd för sin kärlek för alla saker relaterade till halster, Buckeye staten älskar alla typer av sport, inte bara fotboll. Betyg biljetter till en av de många sportevenemang som pågår i denna Ohio region, eller om du hellre vill delta i stället för klockan, gå en av de många olika idrottsligor i området. Många golfbanor och klubbar tennis är i området, särskilt runt Dayton och Cincinnati storstadsområdena. Cincinnati Tennis Club är en av de äldsta aktiva tennisklubbar i landet, som erbjuder domstol tid och lektioner och ligor för alla kunskapsnivåer. Även i större Dayton, många cykelvägar locka dig att komma ut och rida. Little Miami Scenic Trail går från Springfield till Cincinnati och är ungefär 78 miles genom mjuka kullar som gör södra Ohio så vackert och fridfullt.

Camping

Southern Ohio är inte precis vad icke-Midwesterners skulle stereotypt tro. Det är mycket kuperad än människor kan tänka mig, vilket gör för vackra campingplatser och utomhusaktiviteter. Prova Lazy Dog Camp-Resort i Jackson som har gott om hook-up campingplatser tillsammans med 10 luftkonditionerade hytter. Tillbringa dina dagar vid poolen och spela shuffleboard eller ta en cykeltur på en av de många närliggande spår i detta Hocking Hills. Lång Retreat Family Resort i sydvästra Ohio är en utmärkt camping destination som kommer att tilltala alla åldrar. Med 400 tunnland av naturlig böljande kullar och aktiviteter såsom vattenrutschbanor, stötfångare båtar, pooler, paddling och minigolf, kommer hela familjen får en kick av att spendera tid utomhus.

Fiske

Trots avsaknaden av stora vattendrag i södra Ohio, bortsett från Ohio River, kan du bli förvånad över att hitta ett överflöd av sjöar, naturliga och konstgjorda, prime för fiske. I Hocking Hills regionen, erbjuder Lake Logan State Park gott om gädda, bas, bluegill, crappie, havskatt och saugeye. Lake White State Park är en annan pittoresk sjö i denna region att fiskarna kommer att få tillbringa sina dagar med att utforska.

Sightseeing

Fantastisk natur och dramatiska vattenfall är förmodligen inte det första som kommer att tänka på när du tänker på södra Ohio. En av de mest spektakulära naturformer på displayen är Rock Bridge Falls, vilket är mer än 100 fot lång och 10-20 fot bred. Det är den största av de 12 naturliga broar i staten, och är en perfekt plats att finslipa dina fotokunskaper. Cedar Falls är pittoreska också, med vatten Queer Creek forsande över sandsten klippformationer. Ash Cave, som ligger i den sydligaste punkten i Hocking Hills, är en naturskön must-see liksom. Det är den största fördjupningen grotta i Buckeye staten, som sträcker sig 700 fot från början till slut, 100 fot djup från framifrån och bakåt och nästan 90 fot hög. Ta dina löparskor och kameran och tillbringa dagen med att utforska denna naturliga undrar.