XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
Toppkroppen-Rensningen Produkten

Din kropp är utformad för att naturligt eliminera toxiner, som leder en del vårdpersonal att ifrågasätta fördelarna med avgiftning. Men naturlig hälsa förespråkar förklarar att kroppen har en svårare tid att hantera volymen av föroreningar den ständigt utsätts för i vår moderna giftig samhälle. Enligt Brenda Watson, författare till "The Detox strategin" överdrivna mängder av gifter skadar kroppens system och dess förmåga att avgifta sig själv. Vissa produkter kan bidra till att återställa kroppens avgiftning förmåga. Var försiktig om en produkt som du väljer innehåller örter.

tistel~~POS=HEADCOMP

Mariatistel är en av de mest välrenommerade naturläkemedel för levern. Den innehåller en grupp av potenta antioxidanter som kallas silymarin, som bekämpar gifter och föroreningar, enligt "The Cleveland Clinic Guide till leversjukdomar." Mjölktistel hjälper till att bekämpa inflammation, vilket bidrar till sjukdom och åldrande. Det hjälper också till att läka levern, varigenom det för att vara mer effektiva på att avgifta kroppen.

Den rekommenderade dosen är mellan 70 och 2000 mg tagit två eller tre gånger dagligen. Om du är allergisk mot någon medlem av Asteraceae familjen, vilket inkluderar daisy och krysantemum, ska du inte ta mjölk tistel. Var försiktig när du försöker denna ört.

fiber Kosttillskott

De två typerna av fiber, lösliga och olösliga, är avgörande för avgiftning. Lösliga fibrer förvandlas till en tjock gel när det kommer i kontakt med vatten och hjälper till att suga upp gifter i kroppen, förklarar Watson. Olösliga fibrer kan inte smältas och passerar genom mag-tarmkanalen för att hjälpa sopa bort giftigt avfall i kolon. Men att få den rekommenderade 35 g kostfiber varje dag kan vara en utmaning för vissa människor.

Medan de bästa källorna är livsmedel såsom fullkorn och grönsaker, kan en fiber tillägg även vara fördelaktigt, råder Watson. Bra alternativ inkluderar akacia fiber, som du kan strö på maten innan du äter, slipat linfrö och havrefiber. Var försiktig när man försöker dessa tillskott.

quercetin

Mer känd som en naturlig allergi botemedel, har quercetin också potenta avgiftning förmåga, enligt Jacqueline Krohn och Frances Taylor, författare av "Natural avgiftning." Den innehåller antioxidanter som kallas bioflavonoider som hjälper till att bekämpa fria radikaler i kroppen och minska oxidativ skada. Krohn och Taylor tillägga att quercetin ökar produktionen av avgiftande enzymer som eliminerar cancerframkallande toxiner. En standarddos av quercetin är 400 mg två till tre gånger om dagen. Men konsultera en naturläkare eller läkare innan du tar naturliga kosttillskott, särskilt om du har ett medicinskt tillstånd.