XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Med miljontals människor som är kraftigt överviktig, att många vänder sig till bariatric läkarmottagning stöd sin viktminskning. De två mest populära typer av medicinska förfaranden är gastric-bypass-kirurgi och lap-band kirurgi. Båda innebär att minska storleken på magen, för att minska födointag. Det i sin tur kommer att bidra till att leda till varaktig viktminskning över tiden. När operationen är klar börjar bariatric viktminskningsprogram för patienten, och som kommer att ge dem stöd och vägledning och hjälpa dem att ta bort vikt.

Betydelse

Varje person som genomgår kirurgi för viktminskning inser att det är ett viktigt beslut. Det kommer alltid förändra livet för den personen, som kommer att följa noggranna instruktioner för att operationen ska fungera på lång sikt. Varje år har antalet bariatric operationer ökar och framgångar förvåna även de mest cyniska kritikerna, enligt BariatricEdge. De människor som genomgår förfaranden behöver diet, motion och gå att följa upp möten, och många går för att stödja grupper för hjälp under övergångsprocessen.

Fungera

Efter en viktminskning proceduren är klar, måste du ge tid för återhämtning, vilket kan ta flera dagar att väl mer än en vecka, säger Mayo Clinic. När du går hem, kommer läkaren att ge dig en lista över livsmedel och vätskor som du kan konsumera som kroppen anpassar sig till förändringen av att ha en väsentligt mindre mage. Dessutom ingår, är motion och fysisk aktivitets tips och information om stödgrupper. De som har genomgått obesitaskirurgi tycker ofta det är bra att prata med andra människor som går igenom samma process som de är.

Tidsram

Tidsramen för viktminskning kan variera, beroende på hur mycket en person väger. De flesta experter är överens om enligt BariatricEdge att 50 till 75 procent av övervikt på en person kan gå förlorade i 12 till 18 månader. Under de första veckorna, kommer en person att vara på en strikt flytande kost, följt av en puré kost, och sedan slutligen återinförandet av fast föda. Hela denna process kan ta flera månader och varierar beroende på patienten. Läkare rekommenderar, för maximalt resultat, att de som har bariatric läkarmottagning för att börja ett träningsprogram och gradvis öka den, tillsammans med att följa dieten. Detta kommer att hjälpa en person att förlora mer vikt på kortare tid.

Varning

För att acheive den framgång som du önskar, måste du vara beredd att följa de instruktioner som vårdpersonal som arbetar med du ger dig. Enligt DocShop, det finns människor som har komplikationer från sin operation, genom att inte följa detaljerna i den bariatric viktminskning plan. Att äta fast föda för tidigt, inte hålla kroppen hydrerad och fylla magen upp kan leda till operationen misslyckas. Knä-band eller magen häftning kan gå sönder, vilket gör att du måste genomgå akut kirurgi. Under de första månaderna är avgörande för din varaktig framgång efter riktningar.

effekter

Effekter av en Bariatrics viktminskningsprogram kommer att börja märkas nästan omedelbart. Om en person lider av viktrelaterade sjukdomar som diabetes, högt blodtryck, sömnapné och artrit, då de kommer att märka sina symtom gradvis förbättras när vikten går förlorad. Många rapporterar att efter en varaktig viktminskning period, deras medicinska problem försvinna. Bariatric kirurgi kan ha en djupgående positiv effekt på en överviktig person, under förutsättning att de anstränger att lyckas och följ tips tas fram av läkarkåren.