XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

När Carrie Underwood var på "American Idol", hon satte på 20 pounds. Under en 2008 intervju med "Shape" tidningen, gjorde hon klart att detta är en vanlig företeelse för många av de tävlande på showen. Stressen att utföra plus det faktum att de ofta äter ute gör det svårt för dem att hålla sin vikt i schack. Efter showen var över och hon gick på tur, Carrie förlorat all den extra vikten av helt översyn her diet.

Livsmedelsval

Carrie Underwood är en vegetarian. Även om hennes familj har en boskapsranch, insåg hon att hon inte ville delta i avlivning av djur och helt ändrat sin diet. Hon begränsar också hur ofta hon äter ut eller äter tillgodoses och förädlade livsmedel så mycket som möjligt. I en 2011 intervju med "Taste of Country" hemsida, förklarade Carrie att hon försöker att laga sin egen mat så ofta som möjligt. Hon bestånd även sin egen kylskåp att ta med när hon är på turné. På så sätt hon kan hålla koll på vad som händer i hennes diet och hur många kalorier hon krävande.

räkna kalorier

Den berömda sångerskan tror på räkna kalorier. Eftersom hon skriver ner allt som hon äter, kan hon hålla reda på tider när hon overdoes det eller när hennes val är inte den bästa. Hon kan sedan göra ändringar i sin rutin och vara beredd på nästa gång en craving träffar. Enligt en rapport från ABC News, Carrie erkänner hon att titta på vad hon äter för att hålla vikten nere. För att hålla saker på kontroll, håller hon ett livsmedel dagbok och skriver ned allt hon äter och dricker.

Vad hon äter

Carrie äter flera gånger om dagen och aldrig missar frukost. Spannmål eller en engelsk muffin är vanliga frukost livsmedel. Till lunch äter Carrie en kombination av protein och kolhydrater. Eftersom hon är vegetarian, kan hon ha en vegetarisk hamburgare eller bönor för henne protein. Carrie begränsar mängden kolhydrater såsom pasta och pizza. Istället äter hon grönsaker som spenat och tomater för energi. Carrie har ingen strukturerad måltider. Istället äter hon små mängder under hela dagen så hon inte får alltför hungrig.

suget

Kolhydrater är sångarens största undergång. Att mätta sina cravings för sötsaker och kolhydrater, Carrie äter hälsosamt val glass smörgåsar och Kashi spannmål. Hon gillar också 100-kalori pack snacks, så att hon kan tillfredsställa sina begär utan att behöva oroa sig för hur många kalorier hon krävande.