XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
Vad är Leucin Powder?

Leucin pulver säljs som en bodybuilding tillägg, avsedd att blandas med vätska och konsumeras två gånger dagligen, i synnerhet efter ett träningspass. Leucin är en aminosyra mer vanligt förekommande i grenkedjiga aminosyratillskott, där den kan arbeta tillsammans med isoleucin och valin för att förhindra muskelnedbrytning under träning och bidra till att stimulera muskeltillväxt. Leucin säljs även separat eftersom det bryts ned och absorberas snabbare än de andra BCAA. Oavsett om det fungerar så bra i praktiken som det gör i teorin återstår att se, dock, och forskning pågår.

leucin

Leucin stimulerar proteinsyntesen och absorberas snabbt, vilket leucin i blodet att stiga snabbt och dramatiskt enligt en studie i januari 2014 frågan om "Nutrition Journal." Ju mer leucin det är att gå runt, desto mer proteinsyntes kan inträffa, teoretiskt.

muskel~~POS=TRUNC

Leucin effekt på proteinsyntes är större än den för andra aminosyror, enligt den augusti 2010 "Journal of Nutrition." När du lyfter vikter, det orsakar skador som bryter ner dina muskler. Som proteinsyntesen sker inte bara dina muskler reparera sig själva, men de stål sig för nästa angrepp av missbruk genom att göra dina muskelceller större. När detta inträffar ofta över tiden, är de bevis ses som muskeltillväxt. Leucin uppgift är att hålla dina muskler från att bryta ner, men sedan att tillåta dem att bygga i samma takt eller mer än de skulle ha i alla fall. Med andra ord, kommer dina muskler bygga åtminstone den vanliga mängden, men de kommer inte att kompensera för muskelskada i början av processen. Detta innebär att all tillväxt som sker skulle bidra till ökad storlek.

Fettminskning

Leucin har också undersökts som en fett-förlust läkemedel. När du begränsa kalorier, kan en del av den vikt du förlorar kommer från muskelmassa, vilket kan bromsa dina framsteg. Muskler kräver energi att existera, så det bränner kalorier, även när du sitter still. Fett är bara dödvikt. Så helst du vill hålla fast vid så mycket muskler som möjligt och samtidigt sprider fett bara. Motion hjälper till med detta, men leucin tillskott kan hjälpa din muskel överleva kalorirestriktion bättre genom att erbjuda en miljö och ingredienser för muskeltillväxt. Det kan också spela en roll för att minska hunger och trötthet genom att stabilisera blodsockernivån. En studie från 2003 i "Journal of Nutrition", avslutade att BCAA, men i synnerhet leucin, skulle kunna spela en positiv roll i viktminskning program.

födokällor

Grenad aminosyra utgör cirka 15 till 25 procent av det protein du äter, enligt en studie vid Duke University, publicerad på DukeHealth.org. Innan du tar en leucin tillägg bör du ta del av sina resultat, vilket är att för mycket protein, eller BCAA, om de konsumeras tillsammans med fett, kan öka insulinresistens och risken för fetma. Om du äter en balanserad kost och konsekvent får tillräckligt med protein, kan ett tillägg vara onödigt för dig. Animaliskt protein är kompletta proteiner, vilket innebär att de har alla de essentiella aminosyror. Kött, fågel och mejeriprodukter är särskilt hög i leucin. Vegetarianer måste äta en varierad kost för att få alla de aminosyror, men soja, linser och jordnötter är alla mycket leucin; i själva verket, soja och linser innehåller mer leucin än nötkött.