XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
Vad At-Home övningar kan jag göra för att gå ner i vikt runt min midja?

Gå ner i vikt och inches runt midjan kan endast göras genom att äta en hälsosam kost och göra fettförbrännande övningar som kommer att rikta hela din kropp. Finns det inget beprövat sätt att upptäcka minska vissa delar av kroppen, såsom midjan eller höfterna. Men för många människor, är midjan den första plats där vikt börjar försvinna i samband med bantning och träning. Så om du åta sig en livsstil där du bränner mer kalorier än du förbrukar - det enda sättet att gå ner i vikt - du börjar att se inches lossnar midjan.

Hopprep

Hoppa rep är en av de enklaste och mest effektiva sätten att bränna fett och gå ner i vikt runt midjan och över, eftersom det kan bränna så många som 750 kalorier per timme. Var noga med att få ett rep som är tillräckligt lång. Stå med fötterna på den mellersta delen av repet och dra upp båda ändarna jämnt. De bör nå mitten av bröstet. Då vara säker på att ha ett par terränglöpning eller aerobics gymnastikskor som har en hel del kudde och stödja att hantera hoppning och landning. Ställ in en timer och hoppa i fem minuter åt gången under dagen för att bränna dessa kalorier. Och kom ihåg att ju snabbare du hoppar, desto fler kalorier du bränner.

Dans

Du behöver inte vara en stor dansare för att gå ner i vikt dans. Bara sätta på lite musik som får fötterna flytta och dansa medan du gör hushållsarbete eller helt enkelt ta time out under hela dagen för att få din groove på. Sällskapsdans, såsom vals eller en foxtrot, bränner cirka 320 kalorier per timme, medan mer upp-tempo dans, såsom salsa eller hip-hop, bränner mer än 500 kalorier per timme.

Pushups och Situps

Tvärtemot vad många kanske tror, ​​kommer situps inte hjälpa dig gå ner i vikt runt midjan specifikt. Men precis som alla kalori-bränning motion, kan situps hjälpa dig gå ner i vikt totalt och de kan hjälpa dig att tona magmusklerna så när du förlorar mer vikt runt mitten du ser så mycket montör. Armhävningar arbetar också dessa centrala magmusklerna, men som situps, kan de tona muskler och bränna kalorier för all-over viktminskning, inklusive runt midjan. Om du har möjlighet att göra en timmes armhävningar, kan du bränna någonstans 480 till 690 kalorier per timme, men de skulle vara snabba eld, militär stil armhävningar.

Rask promenad

Oavsett om du går runt ditt hus eller runt kvarteret, är det viktiga för viktminskning som du gå snabbt och konsekvent. Gång 4 mph kan bränna mellan 250 och 350 kalorier per timme, beroende på din vikt, och om du kan öka det upp till en joggingtur, kan du nästan dubbla dina kaloriförbränningen ansträngningar.

olika övningar

När du är hemma, leta efter sätt att öka din kaloriförbränning och muskeltoning i vardagliga aktiviteter. När du bär kläder till tvättstugan, göra utfall i stället för traditionell promenader. Stanna och gör 10 jumping jacks innan på disken. Ju mer du kan ersätta fett med muskler, desto mer effektivt du kommer att bränna kalorier, oavsett aktivitet.