XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Vad gör en låg proteinnivå Ange?


Huvudproteinet i blodströmmen är albumin, en antioxidant som produceras av levern. Eftersom albumin är avgörande för att transportera näringsämnen till cellerna i kroppen, kan en låg proteinhalt i blodet indikerar flera villkor eller sjukdomar.

Undernäring

En låg proteinnivå i antingen små barn, kan den gamla eller fattiga indikerar undernäring. När kroppen inte får tillräckligt med protein, såsom kött, mejeriprodukter, nötter eller bönor, kommer blodnivåerna vara låga.

njurar

Njurarna är utformade för att filtrera bort avfall från blodomloppet och hålla nyttiga näringsämnen, såsom protein; Om njurarna inte fungerar på rätt sätt, kan proteiner spolas ut med avfallet, en indikation på njursjukdom.

Protein i urinen

När höga proteinnivåer i urinen, är låga proteinnivåer väntas i blodet; filtreringssystemet i njurarna inte fungerar som det ska och protein spolas ur kroppen via urinen.

Infektion

När blodproteinnivåer är låga hos barn sickened av dålig sanitet eller förorenade vattentäkter, använder kroppen upp näringsämnen och protein för att bekämpa infektionen.

Bota

Lägga proteinrika livsmedel till din diet kommer att öka nivåerna av protein i blodet. Om njursjukdom eller infektion är orsaken, därefter behandling av sjukdom eller infektion med antibiotika är absolut nödvändigt.