XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Vad hjälper till att hålla barn Släckt?


Oavsett vilken tid på året det är, bör hålla barn hydrerad vara ett primärt intresse för föräldrar. En feber kan torka ett barn. Aktiva barn som älskar att köra, bör skateboard och cykla övervakas för uttorkning. Det finns mycket som en förälder kan göra för att driva vätskor utan att tvinga ett barn att dricka vatten. Mataffären är full av fukt alternativ för föräldrar att välja.

hydrating Fluids

Vatten är en perfekt fuktkräm, men barnen föredrar ofta smaksatta drycker som fruktjuice eller sportdryck som Gatorade. Medical City barnsjukhuset i Dallas, i maj 2011 publikation rekommenderar Gatorade för aktiva barn eftersom den ersätter elektrolyter och innehåller mindre socker. försöker också ge dina barn smaksatt vatten. Håll dig borta från läsk och iste. Enligt American Psychological Association juni 2001 publikation, är koffein i läsk och te en stimulerande att barn inte tål väl. Webben, MD översikt på koffein säger att koffein är ett diuretikum som bidrar till uttorkning.

hydrating Foods

Livsmedel som innehåller en stor mängd vatten, såsom vattenmelon, cantaloupmelon och tomater, innehåller 70 till 95 procent vatten. Så gör jordgubbar, vindruvor, gurka, sallad, selleri och apelsiner. Packa apelsinklyftor i en förseglad plast baggie i ditt barns lunch. Du kan göra samma sak med honungsmelon och vattenmelon. Eller så kan du inkludera en behållare med blandad frukt i ditt barns matlåda och extra sallad på sin smörgås. Även om en förälder inte kan vara med sitt barn hela tiden, kan han fortfarande packa återfuktande livsmedel i hans barns lunchbox.

hydrating Behandlar

Snö kottar och fryst saft är roliga sätt att hålla barnen hydrerad. Du kan också lägga en del yoghurt, isbitar och jordgubbar eller din frukt val i en mixer för att göra syrlig, törstsläckande slaskiga drycker. Sherbet har också en hög-vattenhalt. Popsicles är alltid en bra standby för att ha i frysen för barn som inte vill dricka tillräckligt med vatten. Det finns också läcker frukt dyker på din marknad. Eller så kan du hälla din slaskig dryck i Popsicle-typ formar och frysa dem för dina barn.

vattentyper

Kranvatten innehåller ibland fluor, vilket är viktigt för att förebygga karies i barns tänder, enligt National Institute of Dental och kraniofaciala forskning. Kranvatten regleras av Federal Safe Water Act, som innehåller krav som säkerställer kranvatten förblir säkert att dricka. Buteljerat vatten kan vara relativt dyra. Om du återplastflaskor, se till att de på ett adekvat sätt steriliseras efter varje användning.