XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Vad kan jag göra för att bli motiverad att gå ner i vikt?


Att komma igång är den svåraste delen av att banta. Det finns några åtgärder du kan vidta för att hjälpa dig att bli motiverad, inte bara för att gå ner i vikt, men för att hjälpa dig att hålla den. Skapa en realistisk plan som du kan hålla sig till, sätta upp mål och få hjälp att stanna på rätt spår kommer att ge dig den vinnande strategi du behöver.

Se din läkare

Boka tid för att se din läkare innan du påbörjar någon diet eller träningsprogram. Din läkare kan hjälpa dig att avgöra din BMI (body mass index), som visar vad din idealvikt intervall bör vara. Fråga om de olika typerna av kost planer som han skulle rekommendera för dig. Ta reda på vilka typer av motion han skulle råda. Med din läkare ge dig val du kan då välja mellan kommer att leda dig till en diet och träningsprogram som inte bara kommer att vara friska, men roligaste för dig.

Sätt ett mål

Sätta mål hjälper dig att förlora pounds. Du vet från att prata med din läkare vad din målvikt bör vara; Nu måste du bestämma hur länge du vill vidta för att ta bort det. Aldrig satt en alltför ambitiöst mål. Kom ihåg att du inte lägga vikt på natten, och du kan inte ta bort det under natten. Till exempel, om du behöver gå ner 25 pounds, kanske du kan välja att börja med att förlora fem pounds per månad.

Många människor tycker att det är bra att skapa visuella hjälpmedel för sina mål, såsom ett diagram som spårar viktminskning. Detta kan göras på gammaldags rutat papper eller en Microsoft Excel-ark.

bli Ansvarig

Med en annan person att hålla ett öga på dina framsteg kommer att få dig att tänka två gånger om överge din plan för att gå ner i vikt. Har du en vän som är också allvar med att förlora extra pounds? Överens om att bli "ansvars partners." Checka in med varandra regelbundet för att se varandras status och erbjuda uppmuntran. Ställ en dag och tid varje vecka för att "väga in." Real ansvarighet kräver verkliga data.

Ansvarsgrupper såsom TOPPAR, eller tar av pund Sensibly, är utformade för att hjälpa människor att släppa pounds genom att bli en del av en stödgrupp. Medlemmar har alla samma kamp, ​​och därför inte döma varandra, men fungerar som encouragers och cheerleaders. Om du har en off vecka, att ha andra hjälpa dig att komma tillbaka på rätt spår är ovärderlig. För att denna metod kan vara till hjälp, men gör ett åtagande att konsekvent delta i gruppmöten.