XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Som du huvudet i din mitten av fyrtiotalet du kanske hitta övervikt ackumulera mer än tidigare. Detta händer från dina trettiotalet tills sextiotalet, som muskler och benmassa minskning och fett ökar. Du behöver en kombination av kost, konditionsträning och styrketräning för att kasta extra pounds. Kvinnor måste vara särskilt försiktiga i sina mitten av fyrtiotalet, eftersom det ofta är ungefär samtidigt som klimakteriet och dess åtföljande hormonella förändringar inträffar. Tala med en läkare innan du påbörjar några större diet eller viktminskning strategier vid 45 års ålder.

Något att tänka på

Diet är en stor faktor när det gäller att förlora besvär vikt vid ålder 45. Din ämnesomsättning har redan börjat att sakta ner, vilket innebär att man måste titta på vad du äter mer noggrant än du brukade. Detta kan vara särskilt svårt om du har aldrig haft att göra detta innan. Du måste äta 3500 färre kalorier i en vecka - eller bränna dem med motion - att förlora cirka en pund per vecka. Detta är en 500-kalori per dag underskott. Ät huvudsakligen obearbetade livsmedel som består av magert protein, fullkorn, magra mejeriprodukter, hälsosamma fetter, och frukter och grönsaker. Drick sex till åtta glas vatten per dag för att hålla matsmältningssystemet i trim och för att hjälpa dig att känna full mellan måltiderna. Dricka mycket vatten faktiskt hjälper till att förhindra kroppen från att behålla vätskor som kan få dig att känna fett och uppsvälld.

Börja röra

Få 60 till 90 minuter av måttlig intensitet konditionsträning varje dag för att gå ner i vikt på ålder 45. Rask promenad, jogging, cykling, simning, vandring eller ta en aerobics klass på gym alla effektiva cardio pass. Om 60 till 90 minuters motion på en gång är inte möjligt för ditt schema, dela upp din rutin två eller tre gånger om dagen. Gör en 20 minuters aerob DVD på morgonen innan arbetet. Ta en promenad i 20 minuter vid lunch. Dans i 20 minuter runt huset före middagen.

styrka Matters

Utför en balanserad styrketräning rutin tre gånger per vecka i 30 till 60 minuter per session. Träna både övre och nedre delen av kroppen. Detta kommer att bidra till att ersätta fettet du förlorar med muskler och höja din ämnesomsättning när du inte tränar, vilka båda är viktiga faktorer i viktminskning på ålder 45. Styrketräning ökar också benmassa som hjälper dig att känna yngre längre och förbli aktiva i ålderdomen. Lyft vikter på gymmet, gör plyometric övningar, eller använda din egen kroppsvikt i yoga eller pilates. Effektiva övningar inkluderar hantel knäböj, hantel utfall, armhävningar, pull-ups, cykel crunches, plankan, vadpress och marklyft.

Yoga för hälsa

Lägg yoga till veckoschema en eller två gånger per vecka för att öka medvetenhet och kroppskännedom. Detta kan hjälpa till att bekämpa medelålders spridning som du träffar 45 genom att påverka de val som du gör när det gäller kost och motion. Yoga främjar också en känsla av lugn och avkoppling, som kan hjälpa till att hålla dig från att gå upp i vikt på grund av stress. Yoga är en form av motstånd utbildning som använder din kroppsvikt, så gör det regelbundet kommer att forma, tonen och bygga muskler. Det hjälper också att hålla dig flexibel i ditt mitten av fyrtiotalet eftersom du sträcka ett stort utbud av musklerna gör de ställningar.