XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Många av oss försöker hela tiden att så snabbt som möjligt släppa överskjutande pounds. Varje par månader finns det en ny modefluga kost eller piller som lovar att ge oss den kropp vi har alltid drömt om att ha. Men det är verkligen ingen hemlighet till viktminskning. Det finns inga magiska piller eller naturläkemedel hopkok som kommer att radera dem pounds. Men här är några användbara förslag.

Hälsosam kost

Du behöver inte svälta sig själv att gå ner i vikt. Men du måste vara uppmärksam på ditt matintag och se till att inte äta för mycket. Äta skräpmat, stekt mat, snabbmat och andra livsmedel som innehåller mycket fett i slutändan kommer att orsaka din midja att expandera. Det är absolut nödvändigt att undvika ohälsosamma livsmedel och hålla i stället till en diet av magert kött som kyckling och fisk, massor av grönsaker och bladgrönsaker som spenat, frukt och fullkornsprodukter såsom vete. Försök att äta mer än 2000 till 2500 kalorier per dag, som rekommenderas av Food and Drug Administration (FDA). Konsultera en läkare eller dietist för information om hur många kalorier du bör äta per dag baserat på din vikt och längd.

konditionsträning

Konditionsträning, som löpning, jogging, power-promenader, simning och cykling, är den bästa typen av motion för att bränna bort överflödigt fett. Konditionsträning griper kroppen att kasta pounds, till skillnad från styrketräning, som bygger och toner muskler och bränner bort fett på en mycket långsammare takt. Om du inte är en ivrig motionär, börja med ca 30 minuter av hjärt tre gånger i veckan, och gradvis gå upp till en timme av hjärt tre gånger i veckan. Kom ihåg att ta pauser mellan träning för att låta dina muskler att återhämta sig. Lite saker som att ta trapporna istället för hissen eller gå till platser inom en mils radie istället för att köra kan göra en enorm skillnad i brända kalorier och vikt förlorade.

Lagom är bäst

Istället för att äta tre stora måltider om dagen, äta fem eller sex små måltider. Detta kommer att hjälpa avvärja hunger mellan måltiderna. Ät hälsosamma mellanmål som morotsstavar eller fullkorn kex istället för fettrik snacks som chips och kakor. Om du inte kan åta sig att utöva för en full 30 minuter, försök att införliva minst 10 minuter av hjärt i din dagliga rutin, oavsett om det är trappklättring eller power-walking. Små saker som dessa kan gå en lång väg mot att hjälpa dig släppa några pounds varje månad.

Då och då, Unna dig något dekadent som glass eller stekt kyckling. Inte beröva sig själv. Berövande leder ofta till hetsätning - konsumerar en stor mängd mat på kort tid - vilket i slutändan förhindrar effektiv viktminskning.