XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
Vad måste jag göra för att gå ner i vikt med ljus motion?

Gå ner i vikt i slutändan handlar om att skapa en kalori underskott - bränner fler kalorier än du förbrukar. Att förlora en stor summa i vikt på kort tid låter lockande, men tyvärr är det inte realistiskt. Burning 1000 eller fler kalorier än du förbrukar är svårt att hålla upp dag efter dag. Ett mer realistiskt tillvägagångssätt är en långsam men stadig en som använder både kost och lätt motion att kasta oönskade pounds över tiden.

Viktminskning av Numbers

Att bränna ett pund av fett, måste du skapa en kalori underskott på cirka 3500 kalorier. Det innebär, för att förlora ett pund av fett per vecka, måste du hitta ett sätt att bränna 500 mer kalorier än du förbrukar varje dag. Om du skulle bara använda ljus övning för att göra detta, skulle du behöva ägna en hel del tid att utöva varje dag. En bättre metod är att kombinera lätt träning med reducerat kaloriintag. Beroende på hur mycket tid du ägnar åt träning och hur många netto kalorier du bränner gör dessa övningar, kan du räkna ut hur många kalorier du behöver för att klippa ur kosten för att nå din dagliga underskott.

Räkna kalorier kan vara svårt

En av anledningarna till det är så svårt att gå ner i vikt genom att endast göra lätt motion, är att du inte bränner många netto kalorier. Netto kalorier de brända utöver vad du normalt skulle brinna om du bara satt stilla. Till exempel, en 150-pound kvinna gå på 2,5 km / h under 30 minuter, kommer att bränna cirka 131 kalorier. Men hon skulle ha bränt 45 kalorier genom att bara sitta overksamma under dessa 30 minuter, så hennes netto brända kalorier från promenad är endast 86 kalorier - 131 - 45 = 86. Hon skulle behöva gå i denna takt i nästan tre timmar för att skapa hennes 500-kalori underskott för dagen.

Vissa bra ljus optioner

Du kan använda någon typ av lätt motion som du tycker att komplettera dina kostvanor ansträngningar. Walking är en stor skonsamma aerob aktivitet, och du kan enkelt öka intensiteten som du får mer plats. Simning, cykling, yoga, tai chi och lågintensiva former av dans är några andra bra alternativ. Det amerikanska rådet om Motion rapporterar att styrketräning kan öka din ämnesomsättning, vilket innebär att du kommer att bränna kalorier även när du inte tränar. Du kan göra en styrka krets på vikt maskiner som till en låg vikt eller använda lätta motstånd band eller hantlar för att arbeta alla de stora muskelgrupperna.

Konsekvens är nyckeln

Nyckeln till att förlora vikt sticker med ditt program på lång sikt. Visa din viktminskning ansträngning som tillfälligt kan innebära att när du har gått ner i vikt, kommer du att överge din nya hälsosamma vanor och börja få den tillbaka. Istället arbetar för att ingjuta dessa nya vanor in i din livsstil och göra dem permanent.
Schema tid för motion i din kalender på samma sätt som du gör med andra viktiga händelser. Sedan ge dig själv att givande känsla av prestation genom att bocka av din träning som du slutför dem. Planera dina måltider för veckan, gör en inköpslista och håll dig till den. Detta kommer att hålla dig från impulsivt köpa mat du inte vill äta.