XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
Vad Sträcker kan du göra för att gå ner i vikt och vara flexibel?

Stretching både före och efter träning har länge använts som ett sätt att förbereda musklerna för aktivitet och utveckla flexibilitet i musklerna. Stretching både förbättrar prestanda och förhindrar skador. Under de senaste åren har dynamiska och motstånd sträckor blivit populära på grund av deras extra fördelar till muskeln. Om sträckan är statisk, dynamisk eller motstånd, är flexibilitet endast utvecklas genom konsekvent sträckning.

När till Stretch

Muskler svarar bäst sträckning när de redan är varm. Stretching kalla muskler kan faktiskt orsaka muskelspänningar, drar och tårar. På grund av detta, stretching innan ett träningspass, speciellt statisk stretching, inträffar mindre ofta. Före sträckning av något slag, göra något för att höja pulsen. bryta alltid en svett antingen före eller under din stretching innan ett träningspass. Efter träning, kan du inkludera din statisk stretching eftersom musklerna är varma. Detta är den bästa tiden att öka flexibiliteten i musklerna.

statisk Stretching

Under många år, statisk stretching var den enda typ av sträckning praktiseras. Statisk stretching är någon typ av stretching rörelse i vilken positionen hålls under flera sekunder utan rörelse. Statiska sträckor har utvecklats för varje muskel i kroppen. Om ditt mål är att gå ner i vikt, statisk stretching kommer inte att få dig närmare ditt mål. Även om det verkligen kan förbättra flexibilitet när du är klar efter ett träningspass, statisk stretching per definition innebär ingen rörelse, vilket innebär att det inte finns någon betydande förbränning av kalorier. Statisk stretching har en plats i din träning, om den utförs efter träningen, med varje ställning i 20 sekunder eller längre.

dynamisk Stretching

Dynamisk stretching är den ultimata flexibilitet rutin för idrottare. Om ditt mål är att gå ner i vikt och förbättra flexibiliteten, är detta det bästa sättet att göra det. Dynamisk stretching utför stretching övningar när du flyttar. I stället för att böja och nå för tårna för att sträcka hamstrings, dynamisk stretching består av sparkar foten upp framför dig så högt som möjligt. Eftersom du flyttar medan du sträcker, musklerna värmas upp och sträckte samtidigt. Dynamisk stretching förbättrar inte din flexibilitet så mycket som statisk stretching, men är mer effektiv på att förbereda dig för fysisk aktivitet. Dynamisk stretching bör ske innan bara träningen.

motstånd Stretching

Med hjälp av en partner att sträcka du kan vara fördelaktigt eftersom din partner kan placera dina lemmar att sträcka mer effektivt än vad du kan. En annan fördel är möjligheten för dig att driva mot partnerns motstånd för att stimulera muskeln efter sträckan. Denna teknik gör sträckan mer effektivt eftersom muskeln växer och upphandlande i följd. I en typisk hamstring stretch, du ligger på rygg med ena benet upp och den andra platt på marken. Din partner är på ett knä, sätter benet till marken genom att placera sin fot över den med sin fotled, med ena handen på hälen på stretching ben, och en annan hand på framsidan av ditt knä för att hålla benet rakt. Din partner driver benet mot huvudet, och när sträckan blir obehagligt, berätta honom att sluta. Efter att hålla stretch i ungefär 15 sekunder, du trycker mot din partner som han motstår långsamt, vilket gör att din hamstring muskel att dra ihop sig. Slutföra tre reps av detta på varje ben innan du byter platser. Denna typ av stretch kan utföras före och efter träningen.