XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
Vad Volontärarbete kan Teens göra på Long Island?

För att hitta den bästa volontär matchen, bör en tonåring tänka på vad hennes passioner är och söka volontär möjligheter i området. I Long Island, kan tonåringar volontär med barn, pensionärer, djur, eller att bidra till saneringen miljön. Många organisationer har områden där en tonåring kan delta. Hon kan utföra administrativa uppgifter, gemenskap uppsökande eller insamlings. Frivilligarbete är ett sätt på vilket en tonåring kan hitta en riktning för hennes framtid.

Ronald McDonald Hus - Long Island

Ronald McDonald Hus i Long Island erbjuder flera möjligheter för en tonåring volontär. Denna möjlighet rymmer familjer med barn som är på sjukhus för behandling. Dessa människor är borta från hemmet, och hantera stress av att ha ett sjukt barn. Beroende på sin kompetens, kan en volontär på Ronald McDonald hus hjälpa till med administrativa uppgifter eller underhållsprojekt. Tonåringar har också möjlighet att delta i, och främja den walk-a-thon för Ronald McDonald Hus. Anläggningen erbjuder också en möjlighet för volontärer att komma in och göra speciella desserter för familjerna.

Long Island Cares

Organisationen Long Island Cares är en matbank som har volontär möjligheter för människor i alla åldrar. En tonåring kan frivilligt att samla in mat, utföra administrativa uppgifter eller utföra lättare underhåll. Denna organisation ger en form för potentiella frivilliga att fylla i för att hitta en perfekt passform för sina färdigheter. Organisationen ger inte bara mat till de hungriga, men ger också pedagogiska resurser i ett försök att bekämpa de bakomliggande orsakerna till svält. Organisationen arbetar mot att hjälpa människor gå längre än de omständigheter som leder till hunger.

Guide Dog Foundation for the Blind

En tonåring med en passion för djur kan överväga volontär för Guide Dog Foundation for the Blind. Denna organisation ger upphov till, tåg och placerar hundar som ledarhundar för blinda. Volontär med denna organisation kan innebära kennel arbete, promenader, utfodring och spelar med hundarna i utbildning. En volontär kan också delta i matservice för mänskliga studenter, sy filtar för hundarna, och kontorsarbete.

Pionjärer för Animal Welfare Society

Pionjärer för Animal Welfare Society kan vara en bra volontär passform för en tonåring som har en passion för etisk behandling av djur. Denna organisation ger utbildningsprogram för unga barn om vård som krävs för friska husdjur. Det ger också en ledande till ledande program där pensionärer matchas med ledande husdjur. TASSAR ger också flera låg kostnad spay och sterilisera program. En tonåring som volontärer med denna organisation kan arbeta i en kontorsmiljö eller i ett skolbibliotek under ett utbildningsprogram. Även organisationen inte direkt hysa djur, betyder delta i att förbättra hälsa och välbefinnande för alla djur genom utbildning.