XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Aluminiumburkar anses vara de mest värdefulla dryckesförpackningar att återvinna. Återvinning aluminiumburkar ger miljömässiga, ekonomiska och samhällsfördelar.

miljö~~POS=TRUNC

En begagnad aluminiumbehållare kan återvinnas och tillbaka på hyllorna i så lite som 60 dagar. Göra nya aluminiumburkar från återvunna burkar tar 95 procent mindre energi än att använda jungfruliga material. Enligt Aluminum Association, återvinning en aluminiumburk sparar tillräckligt med energi för att hålla en 100-watts glödlampa förbränning i nästan fyra timmar.

ekonomiska fördelar

Aluminiumburk återvinning har också ekonomiska fördelar, dra vinning konsumenter och samhällen. Varje år betalar aluminiumindustrin mer än $ 800 miljoner dollar för tomma aluminiumburkar. Under 2009 Aluminum Association presenterade burkar för orsaker program för att stödja organisationer i deras ansträngningar att återvinna. Programmet fungerar som en resurs för grupper som Habitat for Humanity, skolor, flickaScouts och scouterna, Big Brothers och Big Sisters, rotaryklubbar och YMCAs att samla in pengar genom aluminiumburk samling.

curbside Collection

Samhällen över hela landet erbjuder fastighetsnära insamling av aluminiumburkar för återvinning. återvinningsprogram enda ström tillåter dig att kasta burkar in med glas, papper och andra återvinnings. Kontrollera med din kommun för att få reda på när och hur ditt område samlar recyclables.

Lokala återvinningscenter

Om samhället inte har en fastighetsnära återvinningsprogram, kan du ta med dina objekt till en lokal återvinningsstation. Kontrollera om platser i Gula Sidorna eller på Earth911.com. Du kan också använda Earth911.com att hitta lokala organisationer som samlar burkar för fundraising.

Ytterligare Återvinning Tips

Skölj aluminiumprodukter inklusive burkar, kapsyler, lock och folie innan de placeras i papperskorgen. Inte återvinna sprayburkar eller burkar innehållande färg eller farligt gods. Kontakta avfallsavdelningen för att ta reda på hur man gör med farligt avfall.