XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Koffein kan förändra ditt humör, förbättra ditt minne, förtydliga tänkande och ibland fungera som ett smärtstillande, men det är mest för att avvärja trötthet. I själva verket är koffein världens mest konsumerade stimulerande.
Koffein piller är substitut för kaffe och te och innehåller typiskt 50 till 200 mg av stmulant. De är ett bra alternativ när det inte finns tillgång till drycker som te eller kaffe och du behöver en energikick.

Fakta

Koffein stimulerar nerverna och visas i drycker som te, kaffe, energidrycker och läsk. En standard kopp kaffe innehåller 100mg koffein, vilket är den mängd som är i ett regelbundet-styrka koffein piller.

användningar

Du kan använda koffeintabletter för omedelbar stimulering eller viktminskning, och de kan även användas för avkoppling om de tas i rätt dos. Men koffein piller i allmänhet konsumeras av människor som behöver att hålla sig vaken och pigg under långa timmar. Studenter, lastbilschaufförer och medicinska praktikanter är bara några som ofta använder dessa piller. Men kom ihåg att koffein minskar bara din känsla av att vara trött under en begränsad tid, och en överdos av koffein kan vara skadligt. Koffein är också konsumeras av dem som vill öka sin energi nivåer och gå ner i vikt, eftersom den dämpar hunger.

Var man kan köpa

Koffein piller kan köpas från alla apotek eller apotek. I USA och Australien kan du köpa dem utan recept på stora butiker som Wal-Mart. Även livsmedelsbutiker och bensinstationer sälja koffeintabletter.

Uppkopplad

Du kan också beställa en mängd koffein piller via online butiker som femnutrition.com, bodybuildingfactory.com, evitamins.com och medicinenet.com.

Mer information

Koffein är inte skadligt om de konsumeras på rätt sätt. Drick tillräckligt med vatten när du konsumerar koffein piller och lägg ett kalciumtillskott om du konsumerar dem ofta. Du kan också använda koffeintabletter för avkoppling, men de måste vara små doser, typiskt 20 till 25 mg. Ta koffein piller tidigt på dagen för att undvika sömnproblem på natten. Koffein piller är inte ett substitut för en god natts sömn.