XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Var kan man köpa Acai Berry produkter


Acai bär är en frukt som skördats från acai palmer i Amazonas regnskog. Medan medicinska data stöder bara deras höga antioxidant, fiber, och hjärtvänlig fetthalt är de allmänt marknadsförs som en viktminskning, kolesterolsänk, och energigivande mirakel. Färska bär, som innehåller de högsta nivåerna av hälsosamma näringsämnen, förstöra snabbt, vilket acai-härledda produkter fortfarande mer populär än färska acai bär själva.

Beskrivning

Acai bär är små och djup lila färg. De består huvudsakligen av utsäde och kan bara hittas på vissa palmer i den sydamerikanska regnskogen. Det anses vara en av de 10 superfoods på grund av dess breda, intervall av hälsofördelar. Acai bär innehåller omega tre, sex, nio, många vitaminer och näringsämnen, samt protein. Som sådan, är det nästan perfekt som en måltidsersättning.

Tillgänglighet

Acai produkter är allmänt tillgängliga i många former. Dessa sträcker sig från torkade bär, till näringstillskott, till juice. Även ursprungligen endast tillgänglig i hälsokostbutiker och vitamin butiker, kan acai produkter finns på hyllan i nästan varje stormarknad i dag. Frysta acai bär och acai pulver är fortfarande relativt sällsynt, men kan vanligtvis hittas på exklusiva hälsokostbutiker.

Många nätbutiker bär acai produkter, även om det är svårt att få tillgång till deras kvalitet och färskhet. På grund av de problem som den snabba förruttnelse av bär, även en butik allmänna rykte kan inte vara en bra indikator på kvaliteten på sina acai relaterade produkter.

överväganden

När den är förpackad som en viktminskning stöd, acaiprodukter tenderar att vara mycket dyrare. Det är liten skillnad i näringsinnehållet i dessa produkter, även om bearbetning tenderar att minska deras effektivitet.