XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Acai bär är en frukt naturligt odlas i Amazonas regnskog och betraktas som en "superfood" enligt Dr Perricone, en läkare som har dykt upp på Oprah Winfrey show främja sin bok och studier på acai. Acai bär har många användningsområden och en är som en viktminskning tillägg i form av ett piller baserad rengöra. Rengöra fungerar som en detox syftar till att rena kroppen från gifter och övervikt. Du kan köpa acai rengöra från ett antal butiker och webbplatser, inklusive Whole Foods och Amazon.com.

Hälsokostbutiker --- National och lokalt

Acai rengöra kan köpas från nationella kedjor inklusive Whole Foods, Trader Joes och GNC, liksom lokala hälsokostbutiker i ditt område. Kontrollera din lokala hälsokostbutiker för att se om de bär acai rengöra. Om de inte bär objektet, be om att ha det beställt. Nationella kedjor bär en rad acai renar och produkter. Se till att acai produkt du väljer anger att den är gjord av ren eller verkliga acai bär.

HealthandWellnessOffers.com

En online webbplats som säljer en acai rengöra är HealthandWellnessOffers.com. Kolla in deras "AcaiPure" produkt. Sajten erbjuder en "Free Trial" av deras produkt. Rättegången flaska produkten innehåller 20 tabletter.

H2tfit.com

En annan webbplats som säljer en acai rengöra är H2tfit.com. Deras produkt kallas "Super Acai rengöra." Det fungerar tillsammans med en diet plan och motion. Produkten påstår sig inte ha några biverkningar, och detox är anta att vara skonsam mot kroppen. H2tfit.com produkt innehåller 60 kapslar.

Amazon.com

Du kan också köpa en acai rengöringsmedel bort från Amazon.com. Det finns gott om produktinformation om "Acai Super rengöra # 1 Mycket potent antioxidant." Produkten kommer i kapselform --- 180 kapslar till en flaska och är en detox, kolon rengöra och viktminskning tillägg.

Akta dig för gratis studier

Se till att du läser det finstilta på "gratis studier." Många av dessa erbjudanden kräver att du ge ett kreditkortsnummer innan rättegången skickas ut till dig. Ditt kreditkort kan faktureras för nästa leverans av piller om du inte kontaktar bolaget och berätta en representant att inte skicka det.