XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

HGH och HCG är varje naturligt kosttillskott som används för att antingen förstärka celltillväxt och utveckling i fråga om HGH, eller tas i samklang med anabola steroider för att upprätthålla produktionen av testosteron i fallet med HCG. Båda kan tas i tablettform eller intravenöst via spruta. HGH och syntetiska versioner finns lagligt på marknaden, medan HCG är olagligt utan ett recept eftersom det är mer potentiellt skadligt för produktionen av hormoner.

Humant tillväxthormon

HGH eller humant tillväxthormon är ett protein poly-peptid, som finns naturligt hos människor och djur. Det produceras i petuitary körteln. HGH är ansvarig för tillväxt och utveckling av celler. Om någon upplever lägre nivåer av HGH naturligt, antingen på grund av en brist eller från åldring, lägga HGH till systemet kan öka cellproduktion.

Därför tas av barn med tillväxt- och utvecklingsfrågor, eller att behandla slösar symtom hos patienter med autoimmuna sjukdomar som HIV. Mer typiskt är den tablettform som används för att motverka tecken på åldrande. Eftersom humana celler växa och reproducera mindre och långsammare när vi åldras kan de ta emot ett uppsving genom tillsats av mer HGH till systemet. Dessutom kan den tas av idrottsmän för att öka muskelmassan, eller gå ner i vikt.

Humant koriongonadotropin

Human Choroionic gonadotropin eller HCG är ett glykoprotein hormon som faktiskt produceras hos gravida kvinnor. Dess funktion är att upprätthålla progesteronproduktion hos gravida kvinnor, vilket är nödvändigt för det växande fostret. För annan användning, måste den extraheras från urin eller skapats genom genetisk modifiering.

HCG, som HGH kan användas för att underlätta viktminskning, men denna användning är fortfarande kontroversiell, och vissa studier visar fördelarna med denna användning vara ogrundad. Mer populärt, är det som används i samband med anabola steroider för att vända en del av de negativa effekterna av steroiderna. Män tar HCG efter anabola steroider för att öka produktionen av testosteron.

köpa HGH

Du kan köpa HGH piller personligen från många hälsa och komplettera eller vitamin relaterade butiker. För att vara säker på att du får vad du behöver för dina specifika ändamål, är det bäst att få ett recept från en "anti-aging specialist", en spirande ny sektor av läkare som är specialiserade på rutiner och tillägg som försöker hålla patienter yngre. Detta är det bästa alternativet för att förvärva injektioner av verkliga och syntetiska HGH, i stället för de olika typerna av piller som finns på nätet.

Var kan man köpa HGH Online

Det finns många hemsidor på nätet för närvarande erbjuder HGH piller. Många bruk köparen vittnesmål för att bevisa att de är legitima företag, så vara medveten om vilken typ av webbplats du tittar på och vilken typ av produkt de säljer. Var noga med att forska i doseringen och formen av HGH som är bäst för dina egna personliga mål och att konsultera en läkare för att undvika negativa effekter. När du köper på nätet, prova webbplatser som Drugstore.com eller Bodybuilding.com som specialiserar sig på vitaminer och kosttillskott, och kommer att vara mindre partisk än en HGH-bara webbplats.

Var kan man köpa HCG

Även om det är möjligt att hitta webbplatser som säljer HCG nätet i p-piller och spruta form är det faktiskt olagligt utan ett recept. Om du känner att du behöver HCG legitima medicinska skäl konsultera en läkare. Olämpligt eller utökad användning av HCG kan äventyra kroppens naturliga produktion av hormoner.