XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Växtbaserade recept för att lindra smärta och främja läkning


Örter har använts i århundraden för att lindra smärtan av olika åkommor samtidigt läka de bakomliggande orsakerna till sjukdomar och sjukdomar. Även naturläkemedel är i allmänhet säkra och har inga skadliga biverkningar, är det alltid klokt att konsultera en läkare innan du använder någon växtbaserade recept för att lindra smärta och främja läkning.

Allmänt Digestive Cleanse

Denna allmänna recept mag rengöra kommer att lindra efter måltid uppblåsthet och rapningar och förstoppning och kommer att hjälpa matsmältningen, eliminering och blodrening.

Samla en del fänkålsfrön, taggig aska bark, gentianarot, psyllium frö och skal, maskros rot och gingko blad med en halv del ingefära. Avlägsna alla lägre blad av varje ört. Bunt alla örter tillsammans och försegla med ett gummiband eller snöre. Placera bunten upp och ned i en brun papperspåse. Hänga påsen i ett välventilerat, mörkt och varmt område för cirka två till fyra veckor. Med användning av en mortel och mortelstöt, krossa och pulver örter. Placera pulver ört blandningen i cellulosakapslar. Ta två kapslar före varje måltid.

Skuldra och ben Rub

Detta recept kommer att lindra värkande ben och axlar och är också bra för torr eller kliande hud.

Kombinera en uns av sesamolja eller mandelolja med ett uns av olja av kamfer. Blanda väl och förvara i en lufttät flaska.

feber Reducer

Sprid en fint rivet äpple över en halv tum tjock och 6-tum lång, två lager cheesecloth bit. Applicera på pannan. Konstruera liknande kataplasmer för halsen och bröstet. Applicera och låt sitta i en timme.

Healing Hand Lotion

Kombinera en del glycerin, en del flytande kamfer och en del bay rom. Kombinera noggrant och tillämpas på händerna efter behov.

Het Ginger Lemonade

Detta är ett naturläkemedel mot förkylning och influensa.

Ta en ½ dl vatten till en koka. Blåmärken tre ¼-tums skivor färsk ingefära med en kniv för att bryta upp sin massa. Tillsätt ingefära till det kokande vattnet och sjud utan lock i fem minuter. Squeeze ½ dl citronsaft, en tesked honung och ¼ tsk pulveriserad cayennepeppar i din dryckesbägare. Tillsätt ingefära te till koppen. Rör om och drick långsamt medan den fortfarande är varm. Ett uns av konjak kan tillsättas till blandningen före sänggåendet för att hjälpa dig att sova.