XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
Vilka är de positiva hälsoeffekterna av Barley Pulver?

Översikt

Korn pulver är tillverkad av torkade blad av korn anläggningen. Enligt All4NaturalHealth.com var korn pulver först odlas så tidigt som 7000 f.Kr. och är hög i olika viktiga vitaminer, mineraler, enzymer och aminosyror. Korn gräs är mycket lättsmält, vilket gör att kroppen snabbt använda sina näringsämnen. Dessa egenskaper ger korn pulver dess läkande effekter och hälsofördelar. Fråga din läkare för mer information om korn pulver och dess fördelar.

Aminosyror

Korn pulver är rik på många aminosyror, antioxidanter och enzymer som är väsentliga för hälsan. Enligt All4NaturalHealth.com, med korn pulver regelbundet kan förse kroppen med tillräckliga mängder av folsyra och pantotensyra syror samt karotenoider, inklusive betakaroten. Människor som inte får tillräckliga mängder av dessa syror från sina kostvanor kan ta korn pulver som ett komplement eftersom det kan ge ännu mer av dessa viktiga syror än spenat. Kroppen behöver dessa essentiella aminosyror och antioxidanter för att bekämpa sjukdomar och infektioner, stärka immunförsvaret och befria kroppen från skadliga fria radikaler.

matsmältning

Korn pulver innehåll av mycket viktiga näringsämnen är effektiva i att hjälpa kroppen att bekämpa en rad olika infektioner och virus. En av de mest odlade korn i världen, är korn rik på kostfiber, som erbjuder hälsofördelar för matsmältningssystemet, enligt Natural News online. Kostfiber hjälper till att reglera matsmältningssystemet och kan bidra till att skapa korta fettsyror. De kortkedjiga syror, så kallade propionsyra och ättiksyra, kan stimulera cellerna som bygger upp levern och musklerna. Dessutom är kostfiber hög i beta glukan, som binder till gallsyror och hjälpmedel, i att avlägsna dem från kroppen genom avföring.

sänker kolesterolet

En av de mest kraftfulla hälsofördelar korn pulver är dess kolesterolsänkande effekt. Korn är rikt på propionsyra, som är ett enzym som spelar en roll i att producera kolesterol i levern. Propionsyra sänker effektivt kolesterolhalten i blodet och upprätthåller hälsosamma kolesterolnivåer. Den kostfiber i korn pulver, som är hög i beta glukan, bidrar också till att sänka kolesterolet genom att binda till de skadliga gifter i kroppen och ta bort dem genom utsöndring. När dessa gifter utsöndras med kostfiber från kroppen, behöver levern att producera ytterligare gallsyror och använda mer kolesterol, vilket i slutändan sänker nivåerna i omlopp.