XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
Vilka är de positiva hälsoeffekterna av rå frukt juice Cider?

Frukt cider är oftast gjorda av tvätt, hacka och mosa, sedan antingen klämma eller trycka på en frukt för att extrahera saft från massan. De positiva hälsoeffekterna av frukt cider är därför i stort sett liknar de positiva hälsoeffekterna av rå frukt. Frukt cider kan klassificeras som antingen "rå" eller "pastöriserad" beroende på om cider har genomgått en värmebehandling process liknande den typ som används i mjölk pastörisering.

närings Data

En 8-oz. servering av apple cider typiskt innehåller 120 kalorier, inget fett, 60 mg natrium, 135 mg kalium, 30 g kolhydrater i form av socker och inget protein. Samma portion ger också 6 procent av den typiska vuxna dagliga C-vitamin krav och 2 procent av typiska dagliga behov järn. Frukt cider inte typiskt att innehålla någon betydande mängd kolesterol, kalcium, vitamin A eller kostfiber.

Pastörisering

De flesta kommersiella frukt cider är pastöriserad, en process med värme för att döda bakterier. Apple cider genomgår en kortare pastöriseringsprocess än äppeljuice. Detta är anledningen till äppeljuice behöver inte förvaras i kylskåp i mataffären, medan även pastöriserad apple cider kommer att förvaras i kylskåp före och efter försäljning.

Rå frukt cider är de som inte har pastöriserats eller behandlats med ultraviolett ljus. Enligt New York Cider webbplatsen, pastöriseringsprocess, när de utförs på ett effektivt sätt, inte ändrar smak eller näringsprofil av frukt cider.

fördelar

Vare sig förtäras rå eller pastöriserad, ger frukt cider en betydande del av C-vitamin som kroppen behöver. Friska vuxna rekommenderas att konsumera 60 mg C-vitamin dagligen. C-vitamin, även känd som askorbinsyra, spelar en viktig roll i kroppens upptag av järn. Vitamin C stöder också immunsystemets funktion, hjälper sår att läka och stöder utveckling och underhåll av friska blodkärl och bindväv.

överväganden

Dricka råa eller opastöriserad frukt cider bär en inneboende större risk att konsumera bakterier som skulle ha tagits bort av en pastöriseringsprocess. Med undantag för direktförsäljning av rå frukt cider på fruktträdgårdar, juice barer eller långt står kräver FDA alla kommersiella frukt cidern att pastöriserade eller behandlas med ultraviolett ljus för att minska risken för bakterieinfektion. Närings överväganden om alla frukt cider innefattar relativt hög socker utan protein eller kostfiber. Den höga sockerhalten av frukt cider, i kombination med surheten i drycken, kan bidra till karies.