XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Vilka produkter innehåller epoxiharts?


Epoxihartser är en ganska vanligt förekommande produkt, åtminstone delvis, eftersom de bidrar till att hålla objekt tillsammans. De är i grunden bra byggstenar. Men om du är allergisk - eller bara nyfiken - att veta de exakta punkter som innehåller epoxi avgår är mycket viktigt för dig och eventuellt för din hälsa.

Husgeråd

Några olika husgeråd innehåller epoxiharts. Bland konst och hantverk produkter, en hel del lim innehåller epoxiharts. Människor som har färg för antingen en bil eller en båt kan också hända att dessa produkter innehåller epoxiharts. Läs alltid en lista över ingredienser om du vill veta.

Industri

Epoxiharts används mer för kommersiella ändamål och inom industrin än i hushållsprodukter. Det finns ofta i stålrör, golv, flygplan, konkret limning, bil produktion och synliggörande av vägar och broar. Den elektriska industrin har många användningsområden för epoxiharts och utnyttjar detta material i kondensatorer, kondensatorer och omslutande transformatorer.

pvc

Ett antal föremål tillverkade av eller innehåller PVC har epoxiharts i dem. Några exempel på sådana artiklar inkluderar handväskor, plast halsband, uppstoppade djur, glasögonbågar och vissa typer av handskar.