XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
Vilken färg tröja att bära att göra ögon ser blåare?

Blå ögon sticker ut och kommandot uppmärksamhet, oavsett om de är fängslande kobolt, arktisk isiga eller sinnlig himmelsblå. Vissa färger gör dem ännu mer märkbar. Bära tröjor i färger som bäst spela upp dina ögon att smickra ditt ansikte och passar din stil i alla situationer.

Blues

Bär toppar och skjortor i olika nyanser av blått. Button-down skjortor, blusar och t-shirts i nyanser som flottan, indigo och kungsblå kommer att fördjupa och intensifiera ljusare ögon och komplettera medium och mörkare blå ögon. Matcha din skjorta till din ögonfärg så nära som möjligt att uppmärksamma din unika öga nyans. Försök turkos eller aqua blå om du har en anstrykning av grönt i ögonen, gråblå om du har inslag av grått i dina iris, eller baby blue om du har baby blues.

purpur

Sätt på nyanser av lila för att göra dina blå ögon pop. Lila är en blandning av blått och rött och bredvid blått på färghjulet. Bär lila spela upp blues, speciellt mörkare blå eller violett-blåa ögon. Rödaktiga lila, såsom magenta, är bäst för varma-tonad hy, medan blåare lila, såsom violer och lavendel, passar sval hud toner bäst. Par lila toppar och skjortor - de plagg som är närmast dina ögon - med jeans eller grundläggande svarta byxor.

Svart

Eftersom blå ögon innehåller minst pigment, mättade färger som svart ger en perfekt bakgrund för att hjälpa blå ögon - särskilt isiga blå ögon - sticker ut. Svarta skjortor och toppar är klassiska, dramatiska och mångsidig. En svart topp - om en natt-on-the-town blus eller en grundläggande svart T-tröja - automatiskt väcka uppmärksamhet på ditt ansikte och låta dina ögon att ta rampljuset.

Reds och Golds

Rött, rostfärgade och gyllene nyanser är över färghjulet från blå, vilket gör dem komplementfärger. Terrakotta och gyllenbrun är smickrande nyanser av ögonskugga bärs av blåögda kvinnor att göra sina ögon levande. Kläder i dessa toner kommer att göra detsamma. Golden-tonas toppar iväg färgen blå och kan hjälpa lyfta guld fläckar som finns i vissa blå ögon. Håll dig till röda med blå undertoner för att komplettera kyla hy, och nå för guld och rostar om du har varmare toner i huden.